Hogy tudnám visszahozni a lap tetején és alján lévő margót Wordben?
Valami nincs rendben a Wordömmel... A vízszintes fenti vonalzón megvan az a szürke rész, amivel a margót lehet állítani, de a függőleges vonalzón valamiért eltűnt, és nem tudom állítani, ezért rögtön a lap legtetején kezdi a szöveget... Elég béna vagyok az ilyesmihez, szóval fogalmam sincs, mi lehet az oka...
Próbáltam állítani a margóknál meg ilyenek de a fenti/lenti margó hiányán nem változtat, csak az oldalsót állítgatja.
Meg tudná valaki mondani, miért lehet, és hogy lehetne visszahozni? Tudom, hogy üthetek enter-t hogy lejjebb legyen a szöveg de attól még baromi irritáló :D
ha az oldalbeállításnál beállítod, és nem megy, akkor...
nem tudom, de próbáld ott
1.: Asszem már próbáltam... Arra gondolsz, ahol lehet választani margóméreteket, hogy "Keskeny", "Mérsékelt", "Széles" stb.?
Am Windown7em van és ahhoz való Word és csak nemrég váltottam erre... És hát eléggé wtf nekem az egész a régihez képest
Megnéztem a részleteket, ott azt írja, hogy az "Alsó, Felső, Bal, Jobb" mind 2.5cmre van állítva csak éppen a valóságban marhára nem azt csinálja xD
Rányomtam, hogy rakja alapértelmezettre, de semmi változás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!