Segít**étek nekem ramot vásárolni? (bőv lent)
Figyelt kérdés
Win7 van a gépemen de 1GB memóriával elegé lomha.:/ Ha bemegyek egy számitástechnikai boltba mit kell mondani? (mindegyiknek más az alja :S) Elég annyi h DDR2? Ára mennyibe kerül?2013. jan. 20. 08:00
1/12 anonim válasza:
DDR2 tehát kell a típusa hány Gigát szeretnél és mekkora frekvencián (Mhz) (de az alaplapdba kell ,hogy legyen DDR2-es foglalat).
2/12 A kérdező kommentje:
Az alaplapom: Gygabyte 8I945GMF
2013. jan. 20. 08:26
3/12 anonim válasza:
Hát akkorr...bemész kérek (mivel ddr2-esből a 2 giga a legnagyobb) ha 2 gigát kérsz akkor adnak 2 gigá viszont ha 4 gigát akkor 2x2 gigát tudsz csak kapni de ezt ott helyben úgy is megnézik és beteszik neked az üres foglalataid számától függ mennyit tudsz bele tenni a frekvenciák ddr 2-ben 400mhz 800mhz 1066mhz nos vagy 800mhz-est kérj vagy 1066mhz-est ezek a legjobbak
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
És ezek mennyibe kerülnek kb?
2013. jan. 20. 08:48
5/12 anonim válasza:
Mindjárt mondok árat de most nézem ,hogy nem 2 gigás a legmagasabb van 8 gigás ddr2-ram is és 1333mhz alegmagasabb frekvencia na de vagy 800mz vagy 1066mhz et vegyél vagy 1333mhz est mindjárt linkelek ujjakat és használtakat is
7/12 anonim válasza:
ezek már ujjak 1333mhz-esek (drágák) [link]
8/12 anonim válasza:
euzek 1066mhz-esek ujjak [link]
10/12 anonim válasza:
ezek ízelítők az apródon találsz használtan de 800mhz-nél kevessebbet én nem vennék de vehetsz azt is nekem akitől vettem a gépet azt mondta max 2gigásat tehetek bele nos vagy ő tévedett vagy alalaplap függő de ha boltban veszed ott eligazítnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!