Miért recseg a hanglaptopon?
Figyelt kérdés
A probléma a következő: Youtube-on, ha elindítok egy videót, akkor elkezd recsegni a hang. Először azt hittem, hogy a hangszórók adták meg magukat, de miután vásároltam számítógéphez való kis hangfalakat, azokon is ugyanúgy recsegett, sőt ha a fülhallgatón hallgatom azon is recseg. Az érdekesség az, hogy youtube-on, ha a minőséget átállítom 240p vagy 360p-ről magasabbra, akkor megszűnik a recsegés. Sőt a letöltött filmek és zenék, amik jó minőségűek szintén recsegés nélkül élvezhetőek.
Laptop: Acer Aspire 5738ZG
Előre is köszönöm.
2013. jan. 19. 19:06
1/1 anonim válasza:
a problema megoldhato ezzel : [link] en nekem bevalt egy fuzitsu siemens esprimo mobile v5500 nal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!