Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tudtok mondani a Windows...

Mit tudtok mondani a Windows 8-ról?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok? Megéri leváltani a Windows 7-et rá? Van benne valami új?

2013. jan. 19. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Azt érintőképernyős gépekre adták ki és elég sok még vele a gond, főleg az illesztő programok terén.
2013. jan. 19. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
csak azért leváltani hogy eggyel újabb legyen, nem éri meg :)
2013. jan. 19. 17:42
 3/6 Vortrex ***** válasza:
"Új" az van benne bőven, de inkább negatív élménnyel lepik meg az embert
2013. jan. 19. 18:16
 4/6 SteveASD ***** válasza:
tessék példákat írni... Én meg vagyok elégedve vele. Driverekkel sokat kellett vacakolni, de újraraktam és már jó. Pár bug van még benne, meg van pár progi ami nem megy, de szerintem megszokható és ssdvel igen gyorsan betölt.
2013. jan. 20. 22:04
 5/6 anonim válasza:
Nekem a laptopomon az van,és imádom..bár elég furi volt a Win 7 miatt...asztali gépemen az volt..de imádom*-*
2013. jan. 20. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem jobban bejön mint a win7, egy bajom van vele, nem támogatja mindkét videokártyámat és így jobban merül az akkumulátor meg persze játékra sem tudom használni mivel a dedikált nem működik. nagyon tetszik a modern ui. a feladat kezelőt imádom, rohadt gyorsan bootol
2013. jan. 23. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!