Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Y mobilról?
Figyelt kérdés
Olyan írjon, akinek ilyenje van. Androidos okosteló kéne, lehetőleg 25,000 alatt, és hát ez pont megfelel.2013. jan. 19. 13:59
11/30 A kérdező kommentje:
az jó, ha a telenornál, mert telenoros vagyok
2013. jan. 21. 19:47
13/30 anonim válasza:
Megéri azt a 10ezer pluszt , sokkal jobb a Tipo , nem egy ligában játszanak !
14/30 A kérdező kommentje:
én kiadnék érte, csak én veszem a telót, elég pénzem is van rá, de anyukámék nem engedik, hogy ennél többet kiadjak egy telóra
2013. jan. 22. 14:32
15/30 anonim válasza:
A GalaxyS vagyok :) Mondd el nekik, hogy:
- ez android telefon, tehát 30.000-35.000 alatt nem kapni normális készüléket
- azért ilyen drágák, mert lényegében 'számítógépek', operációs rendszert üzemeltetnek, alkalmazásokat lehet rájuk telepíteni, dokumentumokat, PowerPoint prezentációt szerkeszthetsz rajtuk, ilyesmi
- hivatkozz az ár/érték arányra, mutasd meg nekik a mobilarena tesztjét a Tipo telefonról, ott jókat írnak róla
16/30 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jan. 22. 16:13
17/30 anonim válasza:
Tipo 24900 telenornál és sokkal jobb az y-nál ne csinálj hülyeséget!!Tipot vegyél
18/30 anonim válasza:
szia!előző vagyok
most néztem tényleg 35 a tipo,már visszaemelték az árát de szerintem jobban jársz vele mint egy y-nal.
Elég komoly játékokat is elvisz és nekem még egyszer nem fagyott be
szóval megéri egy 10essel többet szánni rá
19/30 A kérdező kommentje:
végül Star 3-am lett, ami igaz, nem androidos, de van egy iPadem, és lényegében ahol ot van a telóm, ott van az iPad is,mert nem lehet suliba vinni telefont és ugye arra lehet alkalmazásokat letölteni, úgyhogy sztem naon szuper ez a teló :))
2013. jan. 26. 19:47
20/30 anonim válasza:
Hát én azért sajnálom...az még az y-nál is szarabb. A Star II jobb lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!