Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem látja a pendrivon...

Miért nem látja a pendrivon lévő filmet a DVD lejátszó?

Figyelt kérdés
Tehát nem csak nem játssza le, hanem a listában sem látom. 3 film volta rajta: 2 AVI és 1 MKV, de csak az egyik AVI-t látta. Letöröltem azt, ami látszott, de akkor meg teljesen üresnek mutatta. Mi lehet ennek az oka?

2013. jan. 18. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

formázd át fat 32-es filerendszerre.

Gondolom most ntfs.

2013. jan. 18. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem. Ha az lenne, akkor 4 Gb-nál több is ráférne, ugye? Ez 8 gb-os, de 4nél nem fér rá több, azért nem is formáztam át, mert úgy olvastam, hogy az ntfs-t nem mindegyik játssza le.
2013. jan. 18. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább nem kezeli az MKV konténert, ezért nem látszik a lejátszó listájában.
2013. jan. 19. 09:05
 4/5 A kérdező kommentje:
de volt rajta 2 AVI is, abból csak az egyik látszódott.
2013. jan. 20. 01:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Az AVI egy konténerfájl, a benne lévő videó sokféle kodekkel készülhetett. Lehet hogy az ominózus avi olyan kodekkel készült, amit a lejátszód nem támogat. Problémát okozhat még a felbontás is, a gyári DVD lejátszók nem nagyon játszák le a szabvány DVD felbontásnál nagyobb videókat. A vízszintes felbontás 720 pixelnél ne legyen nagyobb.
2013. jan. 20. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!