Mi az oka annak, ha a számítógépen filmnézés közben akadozik a film?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az,hogy ha nézem a laptopon a filmet, akkor az néha akadozik vagy kikockásodik.Ezt nem csak egy filmen, hanem általában az összes film közben csinálja, megjegyzem, hogy jó minőségű filmekről van szó. Nagyon ritka az a film amelyiket normálisan végig lehet nézni akadozásmentesen. Általában VLC-t használok, mert az az asztali gépemen már bevált, de ezen szarakodik. Ha winampon nézem, akkor, olyan mintha be lenne teljsen lassulva. Egy új laptopról van szó, elég jó paraméterekkel, w7 fut rajta, az internet és a programok gyorsan futnak rajta, codec is van rajta. Előre is a hasznos válaszokat!!!2013. jan. 17. 16:48
11/18 A kérdező kommentje:
HDradeon asszem a vkártya típusa, a filmek meg kb 1-1.5 gb-os filmek
2013. jan. 17. 17:42
12/18 soccerway válasza:
13/18 A kérdező kommentje:
hát igen, szerintem is vinnie kellene! két éves gari van, úgyhogy ha gáz lenne vele akkor kicseréltetném. Csak azt kelle tudni, hogy a gép szarakodik, vagy valami a programmal van, vagy ki tudja mivel. ezért írtam ide infóért.
2013. jan. 17. 17:51
14/18 Komplikato válasza:
Mondjuk nem mindegy, hogy Intel HD vagy Radeon HD, nagony nem.
De.
Hw videólejátszásnál mindkettő csont nélkül viszi a H264/X264, DivXHD, Xvid, Mpeg2 1080p videókat a leggagyibb processzor mellett is.
Nem kérdeztem rá, de a filmek véletlenül nem túl olcsó lemezre vannak kiírva és/vagy nem túl gyorsan írt lemezre? Az is okozhat ilyet.
15/18 A kérdező kommentje:
ezek letöltött filmek, nincsenek kiírva lemezre!
2013. jan. 17. 17:57
16/18 Komplikato válasza:
És ugye lejátszás közben egyik sincs visszaosztva?
17/18 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést nem értem! laikus vagyok
2013. jan. 17. 18:04
18/18 dudoli12 válasza:
Nálam is ez volt és van a vlc playerben egy kis trükk:
Beállítások->videó->Kimenet:Opengl videókimenet
Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!