Vagy én vagy a telom hűlye? Sehogy nem birok vele. Van aki tudja?
Figyelt kérdés
Van egy GT-S3650 típusú Samsung " okos " ( hűlye és gagyi ) telom.A képeket szeretném a számítógépem egyik mappájába másolni,de ez a szőrnyella de kiver a frász már nem akar velem egyezkedni.Vettem USB kábelt is,azt mondták,hogy nincs hozzá telepítő lemez mert nem is kell.Nekem meg ez a telo nem kell ha ilyen semmit érő.Tegyem kerék alá,vagy lehet vele gépre tölteni és hogy?2013. jan. 17. 11:32
1/7 anonim válasza:
Samsung pc studió kell hozzá. [link]
2/7 anonim válasza:
El kell szomoritsalak, te vagy a hülye.
Elősször is a telefonod nem okos teló. Sőt kifejezetten buta. Másodszor nem elég ha csak összedugod a géppel,ha nincs telepitve hozzá driver. Úgyhogy felmész a samsung oldalára, keresel a telódhoz programot telepited és fog menni.
3/7 anonim válasza:
Bár nem vagyok samsung teló tulajdonos, de ha jól emlékszem régen a samsung telefonok nem működtek sima háttértárként a PC-re kötve, külön program kellett az adatok átvitelére ,nevezetesen a Samsung New PC Studio.
Töltsd le, és próbáld azzal.
4/7 A kérdező kommentje:
már mindent kipróbáltam,nem működik.Azt hiszem megválok ettől a telótól.
2013. jan. 18. 11:20
5/7 A kérdező kommentje:
Elindul a program,de nem küld semmit.Importálás/Exportálás-t kiírja,de nem hajtja végre.Mi lehet a baj?
2013. jan. 18. 14:40
6/7 anonim válasza:
A második hozzászóló első mondatát idézném.
7/7 A kérdező kommentje:
6-os reagálónak.Telepítettem a drivert de nem indul el.Annyira nem vagyok agyament,hogy ne tudjam,nem elég csatlakozni a géphez,telepítő is kell.Ha csak ennyit tudtál reagálni,akkor kár volt a billentyűdet koptatni.Az előzőeknek köszönöm a válaszát.
2013. jan. 18. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!