Amikor el akarom inditani a Spore nevű játékot, regisztrációs kódot kér! Hol találok olyat?
Figyelt kérdés
Letöltött játék!!!....2009. aug. 30. 00:39
11/30 anonim válasza:
ezt ne nekem köszönd hanem az egyik Angolnak aki a Youtube-n megírta a kommentbe ezt a kódot :D
12/30 anonim válasza:
nekem amikor aszt irja ki hogy irjam be ujra mit csináljak most?
13/30 anonim válasza:
őőő talán írd be újra a kódot?
14/30 anonim válasza:
Not found, utánna már kódot se fogad el.
15/30 anonim válasza:
Cracelni kell (amikor felrakod a játékot akkor az exe fájlba mbemásolod a crack ban lévő exe fájlt)
16/30 anonim válasza:
Tudnátok segíteni?Letöltöttem a netről ezt a spore-s játékot,sikeresen telepítettem,már a szörnyem is meg van de nem tudom a játékot elkezdeni. Hogy csináljam?
18/30 Kátriná2 válasza:
nekem a kódot se engedi beírni és sehol se találom azt a mappát ahol cracelni mit tegyek??
19/30 Crowfield válasza:
Nekem teljesen jól működik, habár megvettem a játékot.Talán ha beírod ezt a kódot: CVP7-V7ME-UWBL-JUY7-HYTG
Talán ez segít. O:-)
20/30 petrunell válasza:
árnytitok
Kösz,nekemis ez volt a baj jo volt a kod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!