Miért nem tudom kikapcsolni a számítógépben lévő hangszórót?
Kikapcsoltam az összes rendszer hangot és hiába csatlakoztattam külső hangszórót, akkor is ha bármit szeretnék hallgatni a külső hangszórón vagy fülhallgatón akkor is számítógépből is halható minden!Inkább a fejhallgató hallgatásánál(amikor a gyerekem már aludna és nem tudok zenét hallgatni,vagy egy-egy régi felvételeket szeretném megnézni de nem tudom mert ahogy bekapcsolom a számítógép belső hangszórója is leadja!
Kérem segítsetek!
A.) Tegyél fel másik hangkártya drivert!
B.) Kösd ki a belső hangszórót!
Laptop?
Az ok egyszerű a fejhallgató jack dugója nem kapcsolja ki a belső hangszórót próbáld megmozgatni hátha?
Köszönöm a segítségeteket!!!
Nem laptop!
Melyik drivert töltsem le? most egy Realtek AC97 Audio hangdriver van.
Lehet hogy ki kötöm a belső hangfalat...
akkor ibm vagy qompact gép lehet?
igen kösd ki
Sziasztok!
Köszi!
Fujitsu Siemens a gépem,igaz hogy nagyon régi,de szerintem gyors,amit még kell rajta buherálni az a tárhely növelése...
Leírhatom hogy mit találtam még adatokat:
Intel(R)Pentium4 ,pentium(R)
CPU2 2,53 Ghz,
2,52Ghz
760 Mb RAM
ACPI egyprocis
Fogalmam sincs hogy ezek mit jelentenek,de ha tudnál segíteni hogy mit vegyek még bele, hogy nagyobb kapacitású legyen azt megköszönném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!