A barátnőm sims 3 függő. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt, az elején még mosolyogtam rajta de mára már egyre jobban aggaszt hogy állandòan sims 3-al játszik.Olyankor velem is alig foglalkozik és rosszul esik hogy ahelyett hogy megnéznénk együtt egy filmet Ő játszik én meg halálra unom magam.Ha szólok neki hogy kapcsolja ki akkor hisztizik..ráadásul állandòan a kiegészìtőket kell telepìtgetnem.néha még a szex is ez miatt marad el..am most is játszik..és észre sem veszi mit csinálok a telommal annyira elvan.Mit tegyek?2013. jan. 16. 23:35
2/5 anonim válasza:
Akkor édes barátom légy FÉRFI és keres egy másik csajt !
3/5 anonim válasza:
húzd ki a zsinórt a konnektorból, és közöld vele, hogyha nem hagyja abba, akkor elhagyod, és pá.
4/5 anonim válasza:
én, mint játékfüggő/gépfüggő azt tudom mondani, hogy ezen te nem fogsz tudni segíteni, ha már legalább annyi ideje tart, amennyit írsz
a másik lehetőség, hogy unalmas vagy :)
engem általában a társaság leválaszt a játékról, vagy ha van mit csinálni
de tető alatt állandóan csak tolom
a másik lehetőség, hogy széthackeled a játékot, és megmutatod neki, hogy amit egész nap csinál, az bizony elérhető 1 perc alatt is..
de biztos megoldás sajna nincs
ha ő is szeretné, beválhat, egyébként nem
szóval marad a leülsz-beszélgetsz lehetőség, ahogy már írták
5/5 anonim válasza:
Tetováltasd a farkadra: sims 3... és nem fog aggasztani, hogy állandóan vele játszik, főleg nem, hogy még függő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!