Raloccsant a cappuccino a laptop billentyuzetere. Mennyi az eselye annak, hogy karosodott?
Azonnal megforditottam, kifolyt ami kifolyhatott, es letoroltem amit lehetett, de nyilvan nedves maradt belulrol... :(((
Azota (eleg hamar) megszaradt, egyes billentyuk egy nagyon picit ragadnak, de nem annyira, hogy hatraltassak az irast.
Mennyi az eselye annak, hogy karosodott a laptopom? :( Mit lehet tenni?
Arra lennek kivancsi, hogyha a laptop megszarat es minden gond nelkul mukodik(akkor sem kapcsolt ki, en tettem meg), e miatt a kis baleset miatt kesobb is elromolhat? Vagy ha most gond nelkul mukodik, akkor nem kell tobbet aggodnom? Lehet esetleg, hogy karosodott valami benne, csak nem vettem eszre?(ezt honnan tudhatom meg)
Megkernek valakit, valaszoljon a kerdeseimre. Koszi
A billentyuzet alatt mi szokott altalaban lenni kozvetlenul?
Mikre folyhatott ra?
ez a laptopom. a folyadek atfolyhatott valahova, vagy max a billentyuzet karosodhat?
Elore is koszi
Az a baj hogy a gombok és a fólia alá folyt ezt csak szakember tudja kitakarítani vagy egy hozzá értő elszánt türelmes ember! mert a gombokat egyesével ki és a tasztot pedig félbe kell szedni :(
Én csak akkor vállalok ilyet ha a billentyűzet 25% használhatatlan ! 1 vagy 3 db gombnál nem
Eddig 14 db bol 5 nél jártam sikerrel a többi kuka és csere:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!