Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet androidos telefonra...

Hogy lehet androidos telefonra szöveges fájlt rárakni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint bármilyen más fájlt.
2013. jan. 15. 00:00
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem valamiért nem engedi :S
2013. jan. 15. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen telód van, hogy próbáltad rátenni?
2013. jan. 15. 00:13
 4/9 A kérdező kommentje:
galaxy s3, csináltam egy mappát és oda próbáltam áthúzni (libre office 3-ban van a fájl ha ez számít valamit) nem régóta van okostelefonom meg nem is nagyon értek hozzá :/
2013. jan. 15. 00:19
 5/9 A kérdező kommentje:
na időközben sikerült megcsinálnom:) de azért köszi a válaszokat
2013. jan. 15. 01:06
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Minek neked.csúcskategóriás okosteló ha nm értesz hozzá, bérhetnéd 1-2 kategóriával lennebb ott is vannak elég jó telók. Nem tom én se mi lehet a probléma, de lehet hogy a libre office miatt.
2013. jan. 15. 01:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Nah, késöbb érkezett a válasz, azért leírhatnád mi volt a hiba.
2013. jan. 15. 01:10
 8/9 A kérdező kommentje:
mi az hogy minek nekem okostelo ha nem értek hozzá? le is írtam hogy nem régóta van meg... talán mindenki úgy születik, hogy egyből tökéletesen tud kezelni mindent? te biztos tökéletes vagy... hihetetlen hogy itt mindenbe bele tudnak kötni az emberek.
2013. jan. 17. 03:47
 9/9 A kérdező kommentje:
amúgy a hiba a libre office-al volt átraktam microsoft word-be és úgy már rá tudtam rakni a telora is:)
2013. jan. 17. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!