Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul el a Hitman...

Zozika98 kérdése:

Miért nem indul el a Hitman Absolution?

Figyelt kérdés
rá kattintok a játékra és tölt egy pár másodpercik aztán ennyi,volt olyan is gogy azt irta ki hogy valami gond van a diretcx11 el amúgy a procim amd a10 5800k mi lehet a gond

2013. jan. 14. 16:25
 1/6 csacsi2 ***** válasza:

Az a "valami" a gond, találd meg, így nem tudunk segíteni!

Inkább videokártya problema lesz.

op.rendszer?

Eseménynaplóba nem került bejegyzés a hiba pontos okát illetően?

Directx rendben?

Futtatásba írd be: dxdiag nézd meg milyen hibát ír, teszteld, nézd meg engedélyezett -e a direct3d és tsa a képernyő fülön.

Valószínüleg a Videokártya Driver frissítés vagy a directx frissítése megolhatja a problémát, amennyiben a videokártyád megfelel a játék gépígényének!

2013. jan. 14. 16:39
 2/6 A kérdező kommentje:
de a videó kérty driver elég friss lehet mert most vettem az egész gépet és az alaplap telpitőjéröl telepitettem
2013. jan. 14. 16:51
 3/6 anonim válasza:

Ha még aktuális gondolom a hiba akkor jelentkezik mikor el akarnád indítani a játékot. Mégpedig így : ''Failed to intalize direct x 11'' ha ez a probléma akkor tedd a következőket :

- Töltsd le a steamot( ne regizz csak legyen fent )

-rakdt fel a microsoft visual c++ 2010 et

-Utoljára pedig rakd fel a legújjab videókártya drivert

Ezekben a google segítségedben lesz !

2013. jan. 14. 20:01
 4/6 anonim válasza:
Jah és rakd fel a service pach 1 et tudom kicsit sok de megéri az előző voltam
2013. jan. 15. 14:49
 5/6 csacsi2 ***** válasza:

Lerövidítve:

Tegyél fel mindent a gépre ami a normális működéséhez szükséges!

2013. jan. 15. 15:19
 6/6 anonim válasza:
Hello! én annyival jobb helyzetben vagyok hogy nekem megy a játék nekem csak a hanggal van problémám mert a videókon van hang meg a kezdő képernyőn is de a játék alatt nincs csak néha valami zúgás. Mi lehet a probléma? volt már valakinek ilyen problémája? és ha igen mit lehet kezdeni vele?????
2013. febr. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!