Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy jelszó védett . Rar filet...

Egy jelszó védett . Rar filet hogyan, mivel tudnék kitömöríteni ha nem tudom a jelszót?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 10:52
1 2
 11/13 Golan Trevize ***** válasza:
0%

Relax ember!

Senki sem a tudásodat kérdőjelzte meg!

(Mellesleg te se kérdőjelezd meg az enyémet, főleg ne nullázd le, jó?)

Amit én magyaráztam az az, hogy tök mindegy, hogy bele megyünk-e a technikai részletek mélységébe, mindenki tudja, hogy mit takar a "jelszó védett .rar file".

2013. jan. 14. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
23%

Igaza van Golan-nak. Ne fröcsögjél meg ne nullázz le senkit, mert a te arcoskodásod mögött sem biztos hogy az van, amit te gondolsz. Bedobtál ide 3 linket innen meg hasonló oldalról meg egy WinRaR-osat, de ezekből az ég világon semmi nem derül ki....

Először is: Dobtál egy linket a hwsw-ről, akkor adok egyet én is:

[link]

Itt a fejlécben ennyi áll: Jelszavazás, titkosítás - tehát a kettő összefügg.

Másodszor: Ha megnézed a Wikipédiát "titkosítás" címszó alatt:

"A titkosítás vagy rejtjelezés a kriptográfiának az az eljárása, amellyel az információt (nyílt szöveg) egy algoritmus (titkosító eljárás) segítségével olyan szöveggé alakítjuk, ami olvashatatlan olyan ember számára, aki nem rendelkezik az olvasáshoz szükséges speciális tudással, amit általában kulcsnak nevezünk"

Kiemelném neked: OLVASÁSHOZ SZÜKSÉGES SPECIÁLIS TUDÁS; amit KULCSnak nevezünk, ami meg az esetek nagy többségében egyenlő a jelszóval. Gondolkozzál el ezen és ne fröcsögjél...

2013. jan. 14. 19:05
 13/13 anonim ***** válasza:
23%
A jelszó pedig mindig ahhoz kell, hogy ennek segítségével matematikai műveletek sorozatával oldja fel a titkosítást. A jelszó nem feltörhető maximum kitalálható... NA ENNYI A TITKOSÍTÁS...
2013. jan. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!