Szerintetek jó laptop a Lenovo G575? Csak úgy általános netre, néha netes játékokra.
Eddig kikapcsoláskor mindig kiadott 3 hangot amit síri csend nélkül hallani sem lehetett, most pedig minden percben csinálja ezt és baromi hangos már. 4 hónapja van nálam, alig 2 éves és mikor hozzám került, hangja sem volt. Szétszerelni nem tudom, ha kívülről kiporszívózom óvatosan, az segít? Köszönöm előre is!
Windows 7 Home Premium 64 bit
AMD E-350 Processor, 2,0GB RAM, AMD Radeon HD 6310M
(A CCleaner szerint, remélem jó adatok..:D Bocsi nem értek hozzá.)
Ja és azt kihagytam, hogy 2-3-4 óra után már forró az adapter is meg a laptop alja is. Általában mostanság egy nagy kemény könyvön használom az ágyban, lehet ebből baja?
Köszönöm
Amie kérdezed, arra megfelel. Arra van kitalálva. Meg lehet filmeket nézegetni, mert jó a HD gyorsítása.
A leírt adatok tök jók, bár csak más is legalább ennyit képes lenne írni egy kérdéshez.
A notebook hűtésekkel az a baj, hogy helytől függően marha gyorsan "befilcesedhetnek" a portól. Ezért nem árt nekik 6 havonta egy jó kis sűrített levegős kezelés. Ezzel az a baj, hogy részben drága egy palack, részben ha valaki nem jól csinálja és izomból rányomja egy helyre, akkor okozhat felfagyást a gépen. (És persze csak áramtalanított gépen szabad ilyet.)
Ha viszont begyűlt a pór a bordák közé, akkor csak szétszedéssel lehet kitisztítani. Ha nem garanciális, normálisabb üzletek értelmes szervizesei meg tudják oldani. Vagy egy bármilyen notebook szervizben. Kérdés mennyit van képük érte kérni?
Kiporszívóztam. A ventilátornál nincs tiszteletbeli javulás, de a 3 rövid hang megszűnt. Vagyis megfigyelem, ha túlmelegedett, akkor csinálja-e majd. :)
Olvastam a palackosat, de nem merek belefogni, félek elrontok valamit. Majd ha arra járok beviszem a szervizbe, azt hiszem 2 év garancia van rá. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!