Hogyan másoljam át? Adatmentés!
Újra szeretném telepíteni a gépem. Netről lementettem pár weblapot, munkaanyag, még szükségem lesz rájuk. Ahhoz, hogy leformázzam a merevlemeznek ezt a particióját, át kellene helyeznem a másikra ezeket.
Viszont nem hajlandó másolni, hibát ír ki.
Rengeteg anyag, mindet nem tudom átnevezgetni. A hiba ugyanis ez: "a fájlnév, célmappa neve túl hosszú, ezért nem másolható- 117 esetben"
Érdekes módon, amikor lementegettem őket nem reklamált. Van erre valami trükk?
winrar
store módban csak bemásol, nem tömörít, azaz sebességre a másolással azonos.
best módban még helyet is spórolsz vele.
Bírja a hosszú és ékezetes fájlneveket is.
De pl. nero dvd-író program is jó. Mindent belehúzol, ami kell, csinálsz belőle egy ISO-t, aztán a végén bármi CD-kezelő progival ki tudod szedni az ISO-ból, vagy abban is eléred.
Köszi a tippeket! A Dropbox ingyen csak 2 gb-t ad. Ez az anyag sajnos több. A winrar nem boldogul vele, szintúgy hibát ír ki. Feltettem az Unlockert, win7 alatt. Régebben volt már fenn. Most a jobboldalú menüben nem hozza a lehetőséget.
Másolásnál nem ajánlja fel automatikusan, csak leáll, kiírja a hibát.
8+3 fájlnév miatt van :"a fájlnév, célmappa neve túl hosszú"
Nevezd át csoportos átnevezéssel a total commanderben a fájlokat és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!