Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan másoljam át? Adatmentés!

Hogyan másoljam át? Adatmentés!

Figyelt kérdés

Újra szeretném telepíteni a gépem. Netről lementettem pár weblapot, munkaanyag, még szükségem lesz rájuk. Ahhoz, hogy leformázzam a merevlemeznek ezt a particióját, át kellene helyeznem a másikra ezeket.

Viszont nem hajlandó másolni, hibát ír ki.

Rengeteg anyag, mindet nem tudom átnevezgetni. A hiba ugyanis ez: "a fájlnév, célmappa neve túl hosszú, ezért nem másolható- 117 esetben"

Érdekes módon, amikor lementegettem őket nem reklamált. Van erre valami trükk?

2013. jan. 13. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Dropbox account, és másolj mindent oda fel.
2013. jan. 13. 20:52
 2/5 grmindenyssa ***** válasza:

Az unstoppable copier-t használom (5.2), nem csak cd-dvd adatmentésre jó, hanem az általad említett problémák kezelésére is.

[link]

Másik ötlet: (ez is ki van próbálva) lemezellenörzés

chkdsk (meghajtó betűjel:) /f /r /x kapcsolókkal!

[link]

2013. jan. 14. 07:28
 3/5 Mr. V. ***** válasza:

winrar

store módban csak bemásol, nem tömörít, azaz sebességre a másolással azonos.

best módban még helyet is spórolsz vele.

Bírja a hosszú és ékezetes fájlneveket is.

De pl. nero dvd-író program is jó. Mindent belehúzol, ami kell, csinálsz belőle egy ISO-t, aztán a végén bármi CD-kezelő progival ki tudod szedni az ISO-ból, vagy abban is eléred.

2013. jan. 14. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! A Dropbox ingyen csak 2 gb-t ad. Ez az anyag sajnos több. A winrar nem boldogul vele, szintúgy hibát ír ki. Feltettem az Unlockert, win7 alatt. Régebben volt már fenn. Most a jobboldalú menüben nem hozza a lehetőséget.

Másolásnál nem ajánlja fel automatikusan, csak leáll, kiírja a hibát.

2013. jan. 16. 19:53
 5/5 csacsi2 ***** válasza:

8+3 fájlnév miatt van :"a fájlnév, célmappa neve túl hosszú"

Nevezd át csoportos átnevezéssel a total commanderben a fájlokat és menni fog!

2013. jan. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!