Ha Nekem Van Egy Tablet Pc Ém. Ami 1GHz 512MB RAM Android 4. 0.4 akkor ezon elméletileg minden androidos játék menne?
1. Ezzel még kb semmit nem mondtál el a hardverről. Kisülni nem tud semmi, ha túlmelegedne, kikapcsol vagy újraindul.
2. Nem, nem fog menni rajta minden, sőt, a komolyabb játékok 98%-a nem fog menni.
Az én tabletem 1.2 ghz-es (1magos) 512 ram, mali 400 grafikus gyorsítóval. Elég erös a 20-30 ezres árkategóriában. Egy komolyabb hd játék sem megy rajta, hogy miért? Azért mert Alsó kategóriás hardverek vannak benne. Pl. két egyforma órajelű de más tipusú processzor között is óriási különbség van..
Filmezésre, navigációra nekem tökéletes.
Nem mennének, alig mennének igazából.
Szerinted miért annyi amennyi? Mert parasztvakítás.
Egy live with walkman eddig az összes 35k körüli tabletet alázza
Hát a top kategóriába egyébként sem érdekes ilyen készülékkel még csak belegondolni sem...
Egyébként volt ismerős, akinek a hasonló felépítésű tabletjén még az angry birds is szaggatott, szóval azért vigyázz az ilyen termékekkel. Ha középkategóriás játékokra akarod használni, akkor legalább 1GB ram + vagy dual core, vagy egy igencsak erős egymagos proci kell bele, ha meg top kategóriásokat is futtatni akarsz, ahhoz meg csak a 70-80E-s kategóriában találsz jelentkezőket(Főleg mert néhányuk csak Tegra3-as proci alatt hajlandó elindulni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!