Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha Nekem Van Egy Tablet Pc...

Asd321000 kérdése:

Ha Nekem Van Egy Tablet Pc Ém. Ami 1GHz 512MB RAM Android 4. 0.4 akkor ezon elméletileg minden androidos játék menne?

Figyelt kérdés
csak azért mert még nem probáltam és ha igen akkor nem fog kisulni a proci vagy valami a Tablet ben

2013. jan. 9. 02:57
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Ezzel még kb semmit nem mondtál el a hardverről. Kisülni nem tud semmi, ha túlmelegedne, kikapcsol vagy újraindul.

2. Nem, nem fog menni rajta minden, sőt, a komolyabb játékok 98%-a nem fog menni.

2013. jan. 9. 03:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én tabletem 1.2 ghz-es (1magos) 512 ram, mali 400 grafikus gyorsítóval. Elég erös a 20-30 ezres árkategóriában. Egy komolyabb hd játék sem megy rajta, hogy miért? Azért mert Alsó kategóriás hardverek vannak benne. Pl. két egyforma órajelű de más tipusú processzor között is óriási különbség van..

Filmezésre, navigációra nekem tökéletes.

2013. jan. 9. 06:14
 3/7 anonim válasza:
ezt a paramétert egy komoly okostelo simán alázza..és nem haragudj nem tahó akartam lenni..ezért számithatsz rá hogy korlátolt számú alk ill. játékot tudsz használni de google playen ha regelve vagy és az eszközről lépsz be akkor felismeri és pipával valamiknt az ez az alkalmazás megfelelően müködik az őn x y gépén
2013. jan. 9. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem mennének, alig mennének igazából.

Szerinted miért annyi amennyi? Mert parasztvakítás.

Egy live with walkman eddig az összes 35k körüli tabletet alázza

2013. jan. 9. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Így van, bár a Wayteq xTAB-70dc már sokkal erősebb 38 ezerért.
2013. jan. 9. 14:27
 6/7 Tomlord válasza:

Hát a top kategóriába egyébként sem érdekes ilyen készülékkel még csak belegondolni sem...

Egyébként volt ismerős, akinek a hasonló felépítésű tabletjén még az angry birds is szaggatott, szóval azért vigyázz az ilyen termékekkel. Ha középkategóriás játékokra akarod használni, akkor legalább 1GB ram + vagy dual core, vagy egy igencsak erős egymagos proci kell bele, ha meg top kategóriásokat is futtatni akarsz, ahhoz meg csak a 70-80E-s kategóriában találsz jelentkezőket(Főleg mert néhányuk csak Tegra3-as proci alatt hajlandó elindulni)

2013. jan. 10. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
1GHz 512MB RAM játékra kevés, sima netezésre is kevés?
2017. jan. 2. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!