Miért van az, hogy a Laptopom óránként újraindul?
Figyelt kérdés
Egy toshiba L300 Laptopról van szó. A probléma azóta áll fenn amióta meghalt az akku. De ha töltőről működik nem szabadna ezt csinálja bármi legyen az akkuval.
Plusz kb. azóta használok windows 8-at is amióta az akku megadta magát.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
2013. jan. 8. 23:12
2/7 A kérdező kommentje:
mármint túlmelegedés? Erre én is gondoltam de hűtővel is ugyan ezt csinálja. Na meg nem is igazán melegszik. volt, hogy játsztam rajta és akkor valóban forró volt de akkor nem csinált ilyensmit
2013. jan. 8. 23:24
3/7 anonim válasza:
Valószinüleg túlmelegszik pucoltasd ki és ha szükséges akkor ventilátor csere. Ha nem oldaná meg akkor szerez be egy ilyet: cooler master notepal u2.
4/7 anonim válasza:
Vagy próbáld meg újra a win 7-et én több helyről úgy halottam hogy a win 8 eléggé instabil.
5/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen laptopom van, az aksi sem jó már vagy 2 éve és nem szokott kikapcsilni. Nyáron kipucoltattam (nagyon ráfért), nem melegszik és még az aksi is újra bírja pár percig. Szóval szerintem is melegszik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szétkapom s kipucolom, aztán meglátom mi lesz vele a továbbiakban.
2013. jan. 9. 11:20
7/7 tam623 válasza:
Én megkérdezném a Toshibát.
Toshiba Ügyfélszolgálat (technikai kérdésekben)
Telefon: 06-40-811-811 (helyi hívás)
üdv,
Tóth András
Microsoft Magyarország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!