Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hangszórónál ezt a berregést,...

Hangszórónál ezt a berregést, kerregést vagy pittyegést meg lehet szüntetni?

Figyelt kérdés

Néha magától, azonban sokszor a mobiltelefontól elkezd a hangszóró kerregni, recsegni, pittyegni, ami engem marhára idegesít, pláne ha zenét hallgatok. Sokszor ha nem is hív senki vagy nem jön SMS még akkor is néha.

Nem lehet ezzel semmit se csinálni? Media Tech a márkája asszem vagy nemtom.

2013. jan. 7. 22:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és nem régi a hangszóró, kb 2-3 hónapos.
2013. jan. 7. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmit csupán a szolgáltató szervere indexeli a kártyát hogy érvénybe van E :)

szívesen

2013. jan. 7. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

A szolgáltató figyeli az ID-d állapotát.

A telefonod antennáját felgerjeszti a torony, ami aztán kihat az erősítődre, meg a hangszóródra.

Érdekes egyébként mert az én házi barkács végfokom nem gerjed akkor sem ha ráteszem a telót :,)

tökjómi

2013. jan. 7. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
engem meg az zavar ha síri csöndbe úgy csinál ha még mindig játszana egy zenét vagy egy zenének a vége lenne (halkan sipol vagy hogy mondjam) de semmi nem megy egyébként
2013. jan. 8. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!