Van egy kis problémám a fülhallgatóval és a hangszórókkal. Csak az egyiket szeretném működtetni egyszerre. Hogyan?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt vele probléma. Csatlakoztattam a fülhallgatót, fölugrott egy kis ablak, ahol kiválaszthattam, hogy melyiket szeretném használni. Most valamiért ez nem történik meg és mind a kettő szól egyszerre. A hangbeállításoknál néztem, de nem találtam semmit. Nem is a hangbeállítások ablak ugrott föl régebben, szóval nem ott tudtam beállítani. Valami ötlete van valakinek?2013. jan. 6. 00:55
1/2 alcapone386 válasza:
Tutnod kell a hangkártya tipusát, az ehhez megfelelő drivert kell felrakni, és utánna menni fog. Nem mindig jó az, amit a windows rak fel automatikusan. Pl ha Realtek akkor: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Működik is :)
2013. jan. 7. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!