Ketté van osztva a hdd-m és kettő rendszer van rajta hogyan tudom az megoldani hogy ismét 1 legyen?
Figyelt kérdés
Az egyiken a win xp van a másikon win 7 de valamiért nem indul a win 7 ezért szeretném csak a win xp-t használni és egybe tenni a két partíciót!
Hogyan?
Köszönöm szépen
2013. jan. 5. 19:00
1/5 anonim válasza:
Ne tedd! A mindenképpen egy 10-en pár éves oprendszert akarsz használni, akkor a másik részét formázd meg FAT32-re és használd adattárolónak!
2/5 A kérdező kommentje:
azért szeretném az xp-t mert csak ez a gépem igénye:
2 ghz proci, 1 gb ram 256 mb videó 160 gb hdd stb.
Köszönöm :) de a windows 7 is jól ment de most telepítettem a win 8 at és nem voltak hozzá driverek ezért vissza tettem xp-re de valamiért nem indul a win 7 ! :(
Köszönöm
2013. jan. 5. 19:18
4/5 A kérdező kommentje:
de nem szeretnék már rá költeni úgyis csak internetre használom meg videók nézésére! :)
Mit csináljak vele! vagy telepítsem újra a win 7 et! ?
Melyiket ajánlod a windows 7 ből? ultimate, home premium? melyik legyen akkor?
Köszönöm:)
2013. jan. 5. 19:38
5/5 A kérdező kommentje:
Már a Win 7 et használom ! De megy a win 8 is!! :)
2013. jan. 15. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!