Asztali számítógép és egy Samsung UE40D5003 LED tv összekötése. Se kép se hang, mi baj lehet?
HDMI-HDMI kábellel kötöttem össze a gépet a tv-vel. Kb egy napig dolgoztam azon, hogy a gépen már látszik a tv, be tudom állítani, hogy két megjelenítő klón módban működjön. De a tv folyton azt írja ki, hogy nincs jel, érzékelheti, hogy be van dugva valami, mert ha nincs bedugva, akkor azt írja ki, hogy ellenőrizzem a kábelt, ha be van, akkor meg csak hogy nincs jel és az eszközt ellenőrizzem hogy be van-e kapcsolva vagy a forrás beállításait.
Az asztali gépemen xp működik. Az adatlap NVIDIA GeForce 8500 GT. Nem tudom állítani a tv felbontását sem, azt sem értem miért van. Tud valaki segíteni mi lehet a baj?
lehet hogy a felbontás lesz a baj
ha klon modban vagy akkor ha joltudom ugyanaz a felbontás mint az elsődleges kijelzőé.. tehát nem klon mod kéne vagy probáld csökkenteni ill növelni a felbontást klon modba hátha lesz kép.
Próbáltad az Nvidia vezérlőpultban is ?
Persze nem árt ha telepítve van : [link]
Nálam ott lehetett finoman beállítani mindent - igaz W7 x64 a rendszerem.
VGA : Nvidia GeForce 9600GT.
TV : Samsung UE32D5500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!