Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HELP! Feltelepítettem egy...

HELP! Feltelepítettem egy játékot a gépre, de nem megy, sosem volt még ilyen. Mi lehet a baj? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
NeedForSpeed Most Wanted-et raktam fel, de már vagy harmadszor, eddig mindig működött. A többi játék ami fent van működik mind. De ez egyszerűen nem indul el. Rákattintottam az indításra minden lehetséges helyen, de elkezd dolgozni a gép aztán egyszerűen abbahagyja és annyi. Semmi hibaüzenet vagy valami. Mi lehet a probléma?

2013. jan. 5. 02:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Eredeti?
2013. jan. 5. 08:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Na igen. Kalóz verziónál nincs min csodálkozni, de azt se várd, hogy semmi hibaüzenet esetén bárki is érdemleges dolgot tudjon mondani. Ingyen szerzett játék esetén ilyen is előfordul. Nem megy és ennyi...
2013. jan. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!