Mire jó a tablet?

Figyelt kérdés
Van laptopom ès okos telefonom is ezek mellè vegyek még egy tablatet?

2013. jan. 4. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb. mintha a két eszközt a kettő közötti méretben összegyúrnád. Nagyon általánosítva tudásban a tablet egy nagy okostelefon vagy egy kicsi notebook, aminek a teljesítménye is a kettő között van.

Van aki mindet megveszi és azt használja amelyik kényelmesebb vagy épp elérhető, van aki logikusabban telefonálásra vesz egy egyszerű telefont, szórakozásra egy tabletet, munkára vagy játékra pedig egy erős hordozható gépet vagy egy asztalit, és arra használja amire valók.

Kicsit olyan eset mint a kamerás mobil, a videofelvevős fényképező és a fényképező funkciós kamera. Mindegyikkel meg tudod a másik funkcióját csinálni, csak viszonylag rossz minőségben. Telefonnal inkább telefonálni kell, fényképezővel fényképezni, stb... Divat lett összeházasítani az eszközöket egy készülékbe, de mindegyik tudását nem lehet belerakni. Ha van okostelefonod akkor a tablet annyival lesz több, hogy nagy a kijelzője. És annyival kevesebb a notebooktól hogy nem tudsz rajta PC-játékot futtatni.

[link]

Én személy szerint a másik kettő mellé nem vennék egy harmadikat ami kb. ugyanarra képes. Vagy lecserélgetnék mindent olyan eszközökre, amik egy adott tevékenységhez lettek kitalálva és fejlesztve, nem több dolgot tudnak de kevésbé jól.

2013. jan. 4. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
"tartalomfogyasztásra", szvsz semmire. Én sem tudom hova tenni, telefonnak nagy, számítógépnek kevés rendes bill. nélkül, szóval nézz rajta filmet, hallgass zenét és játsz a 96. engribördszel
2013. jan. 4. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Találtam 12e ft-ért egy tabletet az nagyon olcsó? Nem hiszem hogy veszek de azért elgondolkozok rajta....
2013. jan. 4. 20:04
 4/6 anonim válasza:

az nem igazi tablet, az arra jó hogy elmondhasd magadról hogy van egy tableted, de kb. ahhoz gyenge hogy netezz rajta

az igazakat az Asus és a Sony gyártya, jópénzért

2013. jan. 5. 04:28
 5/6 anonim ***** válasza:
tablet,nem telefon,inkább hasonlit egy laptopra ,nekem van egy okostelefonom,laptopom,és egy tabletem olyan mint a laptopom csak kicsi képernyoje van.tudok rajta filmet nézni,játszani,és netezni. olvasni is könyvet,és hordozhato mert elfér egy kistáskában is a tablet.
2013. jan. 5. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
12000ft tabletett meg ne vegyél mert semmire se jó .igazi tablett 30000ft kezdödnek.
2013. jan. 5. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!