Milyen játékok futnak el a Huawei Ascend y200-on?
Szia!
1.
Mutatnom kell valamit ami nagyon felhúzza a telót:
-Előszőr töltsd le ezt: [link]
Ha azt írja hogy nem sikerült vírus szempontjából megvizsgálni csak nyomj a továbbra.
-Ha letőltötted akkor tőlsd le a google playről a ROM managert.
-Ha meg van akkor csatlakoztasd az USB kábellel a telefont a géphez.
-Ragd az SD kártyád főkönyvtárába. (Magyarúl csak húzd bele az SD kártyára, nem kell beletenni mappába.
-Kapcsold ki a telefont.
-Nyomd meg a Power(bekapcsoló gomb) és a hang lehalkító gombot 1x-re 10 mp-ig.
-Megjelenik a Recovery mod.
-Nyomj az istall zip from sdcard
-Utána nyomj choose zip from sdcard
-Keresd meg a ZIP fájlt amit leszedtél
-És ha minden igaz elkezdi telepíteni.
-Ha ez is kész akkor kapcsold be a telefont és már is az új rom vár téged.Gyorsabb és jobb.Ez nem magyar, de be tudod állítani magyarra Beállításoknál.
2.
Tölsd le ezt:
-Ezt is tedd be az SD kártyád főkönyvtárába.
-Kapcsold ki.
-Ugyan az mint az elöbb csak most ne az ICSOS.RAR-ra nyomj hanem a kernel-re.
-Ha ez is kész akkor kapcsold be a telefont.
-Ha fent van a rom akkor nyomj beállítások-> Extra-> cpu-> Minimum óra jel: 800 MHZ; Max órja jel: Az legyen ami neked jó :) Vigyázz valamelyiknél kikapcsol a telefon. Semmi baja nem lesz csak újra indúl.
Remélem sikerül feltenni. Ha nem sikerűlt akkor szólj.
Üdv! Sziasztok!
Hogy kell csinálni amit írtál, mert én felraktam a progit az sd kártyára próbáltam indítani a telót a két gomb lenyomásával, de rendesen bejött a menü nem a recovery mód és kész. Próbáltam a ROM Managerrel újraindítani a recovery-ben de az sem ment kiírt valami szöveget angolul.
Légyszi ha tudtok segíteni írjátok meg hogy lehet a bővítést csinálni, mert van pár játék amit ki akarok próbálni
Meglehet csinálni, igen.
Elírtam és sorry ezért. A hangfelvevőt kell megnyomni. bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!