Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kinek mi a tapasztalata a...

Kinek mi a tapasztalata a laptopokhoz kapható hűtőpadokról?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenekre gondolok. Mennyire éri meg? És mennyire hatásos?

2013. jan. 4. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint, kb ugyanazt a hatást éri el mintha megemelnéd kicsit a gép hátulját és alátennél egy könyvet
2013. jan. 4. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondod nem számít, hogy több levegőt fúj be a laptopba?

És a winchester? Mert ugye annál nincs külön ventilátor a hűtésre.

2013. jan. 4. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Legtöbb laptopnál eléggé zárt rendszer van, plusz össze is vannak zsúfolva az alkatrészek, nagy csodát nem lehet velük művelni hűtés terén.

Ami rossz bennük, hogy ha csak asztalon vannak, akkor idővel az asztallap és a gép alá tud szorulni az átmelegedett levegő, amit a gép beszív, és ezért melegszik egyre jobban....ilyen szempontból jó megoldás ha el van emelve a laptop hátsó része, ahol a hűtés van, mondjuk 1-2 centire, és akkor nem melegszik be az asztal sem alatta, tulajdonképpen ezt a funkciót szolgálja egy hűtőpad is.

2013. jan. 4. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, 1-2 ezer forintért ki lehet próbálni, az nem nagy pénz, de sokat felesleges rákölteni.

Első körben én tuti valamivel kitámasztanám hátul...nekem volt erre egy régi tolltartóm, tökéletesen funkcionált.

2013. jan. 4. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!