Win7 telepitésekor drivereknél hogy kell? többi lent részletesen
Sziasztok
a következő a kérdésem/gondom.
Újra akarom tenni a windowst, mert már elég régi. Viszont az a bajom, hogy a gép vagy 1000 éves, és nem igazán tudok drivert szerezni hozzá, a gyári lemez meg már nincs meg. 1 éve mikor feltettem a win7-et akkor is valaki segitett, mert én órákon keresztül küszködtem egy videókártya driver megtalálásával. Például annál már a gyártói támogatás is megszűnt.
Szóval a kérdés dióhéjban az lenne, hogy van olyan progi ami felismeri a hardvert és magától le is szedi a hozzá szükséges driver és NORMÁLISAN működik? Csak mert a gugli kidobott pár ilyet, de akkor nem találtam csak fizetős változatot belőlük.
Vagy hogy lehetne minél gyorsabban megoldani a telepitést?
Van rá lehetőség hogy lementsd a jelenleg használt drivereket, pl. driver magician lite program segítségével, a program pirossal jelöli azokat a drivereket amit nem a windows telepített így érdemes csak ezeket menteni, az ingyenes verzió mappákba menti a drivereket így azokat az eszközkezelőből lehet telepíteni.
nos, mégse jó a dolog...
kipróbáltam ezt a driver átpakolászós progit amit a harmadik mutatott, de nem csinálja. Lementettem a drivert, próbáltam visszahozni de nem történik semmi és nem értem miért. Szóval most ott vagyok, hogy ott a csupasz rendszer, de nem tudom telepiteni a hangkártyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!