Valaki Tatabányán tud, olyan szám-tech boltot ahol viszonylag olcsón mentenek adatot sérült winchesterről?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne. Köszönöm.2009. aug. 26. 18:04
1/4 anonim válasza:
Mennyire sérült? BIOS sem látja?
2/4 A kérdező kommentje:
Ott még nem néztem, annyira nem értek hozzá amikor bootolás után még megjelenik a sajátgépben, de a getdataback progi elindítása után kb. 1 perccel kiírja, hogy nem látja, ugyanekkor a sajátgépből is eltűnik, az se tiszta, hogy vírus vagy hardveres probléma... sajnos sok fontos személyes adatom van rajta :(
2009. aug. 28. 22:37
3/4 anonim válasza:
Első valaszoló vok. Tehát bootolás után megjelenik a sajátgépen. Most hirtelen két dolog jutott eszembe:
1. BIOS-nál le van tiltva, de a Windows ennek ellenére is "mutatja" (nem egyszer találkoztam ilyennel), így okozhat ilyen jellegű problémákat.
2. Elképzelhető, hogy a kábellel van a bibi. Ideiglenesen húzd ki a CD/DVD kábeljét, és azt csatlakoztasd a vinyóra. Ez természetesen akkor lehet megcsinálni, ha mind a két eszköz ugyanazt a kábelt használja.
Remélem tudtam segíteni!
(Egyébként nem lakom messze Tatabányától :-))
4/4 maxhell válasza:
a Frank vagy a Forel Computer, vagy a Károlyi csomópontnál a Három Tölgyfa vendéglő melletti szaküzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!