Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Csak engem nem enged be a...

Đ!@ kérdése:

Csak engem nem enged be a Beload? Már napok óta kuka. Vki akinem szintén van, az válaszoljon.

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Beléptem, semmi baja.

Hibát ír (belépés megtagadása), vagy nem tölt be nálad az oldal?

2013. jan. 3. 18:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen azt írja ki, hogy a megadott név vagy jelszó nem megfelelő. Direkt olyat adtam meg, amit sosem felejtek el. ráadásul nem is csak én használom. exemet ma kérdeztem hogy esetleg nem-e elfelejtett kijelentkezni, de azt mondta, hogy őt se engedi be. Ráadásul mindíg megy a visszatöltés, kb 57 db film. És nála pirossal keretezte be a visszatölthető filmeket, aztán el is tűntek az ablakból.
2013. jan. 3. 18:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez, de én rendkívül film mániás vagyok és nagyon nem örülök ennek....
2013. jan. 3. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Magától nem tűnik el a torrent, csak a lista aljára kerül.

Keresd meg a pirosat (ha van), és a Trackerek fülön a tracker címéve egy sorban lévő Állapot oszlop kiírását nézd meg.

Ha hozzáférés megtagadva vagy hasonló tiltás van kiírva, akkor az oldalról is kitiltottak.

Vagy ha írsz egy felhasználónevet akkor meg lehet nézni hogy a listában van-e.

2013. jan. 3. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem az én gépemen csinálta ezt a torrent, hanem az exemén.

Ő meg nagy gépmágus, bármit helyrehoz. Jobban ért a gépekhez mint az emberekhez, de nem tudta vissza hozni őket. De ez annyira nem is lényeg... csak őt se, meg engem se enged be...

Te megtudod nézni???

2013. jan. 3. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha annyira ért a géphez akkor nagyon hü*lye mert én vissza állok seedbe simán. :D (ha ki van törölve akkor is)
2013. jan. 5. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem ki*ba*sz*tak titeket sz*ar aránnyal vagy seed kőtelezetséget nem teljesítettétek bár azért warn jár
2013. jan. 5. 13:15
 8/10 anonim válasza:
engem sem enged be nem tudom mivan vele. :/
2013. jan. 5. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Simán be lehet lépni, Firefox ugyan többet gondolkodik, de a Maxthon úgy tölti be az oldalt mint a rakéta. Szerintem is seed gond lehet Nálatok, mert nem csak letölteni kell, hanem vissza is. Ha nem tudtok gépről (nincs idő, vagy laptop és nem akarjátok sokat hajtani), akkor bérelni kell egy seedszervert, ha kell írj privi 2500 ft-ért már tudok.
2013. jan. 6. 14:55
 10/10 anonim válasza:

Account kezelés: (Account zárva tartás alatt nem hajtódik végre, viszont a 8. hét után a zárt account törlődik!)

Ha az arányod 0.40 arány alá csökken, letöltöttél 1gb-ot és 1 hete tagja vagy az oldalnak automatikusan Warnt kapsz.

Ha az arányod 2 hét után is 0.40 alatt van automatikusan lefokozzuk piócává, és letöltésedhez tartozó slotokat korlátozzuk!

2 hétnél régebben pióca státuszban lévőket töröljük!

2 hétnél régebben regisztrált 0 fel és 0 letöltéssel rendelkező felhasználói nevek automatikusan törlésre kerülnek.

1 hétnél régebbi PÜ üzenetek törlésre kerülnek.

5 hónapnál régebben hibernált fiók törlése.

3 hónapnál régebben be nem lépett vagy inaktív (nem töltött le és fel semmit az oldalra), törlésre kerül a felhasználó neve.

4 hétnél régebben inaktív (nem töltött fel) BroadBand felhasználót lefokozzuk.

1 hétnél régebben nem seedelt torrent (halott torrent) törlése

A felhasználói profiltörlésről, zárolásról nem adunk ki semmilyen előzetes információt (jelzés emailben) és utólag sincs módunk felvilágosítást adni!

Pióca kezelés:

Csak olvasás erejéig fórumozhatnak, nem szólhatnak hozzá.

Nem kezdeményezhetnek átutalást.

Nem tehetnek közzé kéréseket.

Nem küldhet meghívót.

Nem csatlakozhat barátlistákhoz, és hozzá sem csatlakozhatnak.

WARN CSOMAG (nem vonatkozik autowarn-ra)

A szabályzat megszegése esetén kerül alkalmazásra. 3 mélységű és súlyú warn csomagot alkalmaznak a moderátorok.

Amennyiben a kapott csomagot igazságtalannak érzed, kérhetsz kiigazítást privát üzenetben a Staff PM funkció használatával!

5db warn beszerzése után a felhasználói profil zárolásra kerül!

WARN LEVEL (csomag szintek)

Normál Warn

Kissebb szabályzat megsértése esetén alkalmazzuk.

Feltöltésből levonásra kerül 0%

Bónusz: Nincs vesztés

Medium Warn

A szabályzat többszöri, vagy súlyos megszegése esetén alkalmazzuk.

Feltöltésből levonásra kerül -5%

Bónusz: Teljes NULLÁZÁS

High Warn

A szabályzat többszöri, vagy súlyos megszegése esetén alkalmazzuk.

Feltöltésből levonásra kerül -10%

Bónusz: Teljes NULLÁZÁS

Ezek a büntetések. Ha esetleg nem tudtok belépni akkor írj egy pmet és megkeresem a staff egyik tagját és rákérdezek mi lehet a gond.

2013. jan. 10. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!