Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki játszik Star Stable...

Valaki játszik Star Stable online-on?

Figyelt kérdés

Anno játszottam a sima pc változatokkal és minden hibájukkal együtt nagyon szerettem őket. Szóval nagyon kíváncsi lettem, mikor YouTubon felfedeztem ezt az online dolgot, de nem nagyon találni semmi fontos információt a neten.Szóval lenne pár kérdésem:

-Mi a rendszerkövetelménye?Mekkora a helyigénye?

-Ez most akkor olyan mint egy sima pc játék multiplayer része?Vagy olyan mint egy sima onine játék?Vagy miféle?

-Ingyenes?

Előre is köszi a választ. :)

2013. jan. 3. 15:30
 1/5 anonim válasza:
én is pont ugyanígy vagyok!:) youtyubon láttam ezt a starstable online-t és felcsillant a szemem, mert imádtam a starstable-t. :) akkor megkérdeztem a magyar videófeltöltőktől, hogy hol lehet letölteni stb... megmondták, utána próbáltam letölteni, de nekem valamiért nem engedte...:/ szerintem elég sok helyet foglalhat, meg én mikor próbáltam letölteni, azt írta ki, hogy idézem magyarul: "csak Internet Explorer-en lehet letölteni..:/ nem is bajlódtam vele tovább... de asszem ingyenes, és szerintem nagyon jó lehet.:) jutottál valamire azóta? :)
2013. jan. 11. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán. Elkezdtem a letöltést, de egyszerűen megállt a 100%-nál és nem csinált semmit, sokáig próbálkoztam sok mindennel, de nem sikerült.Na mindegy... Amúgy tudsz valami jó kis lovas pc játékot? :)
2013. jan. 26. 11:17
 3/5 anonim válasza:
DirectX kell hozzá
2013. febr. 5. 12:40
 4/5 anonim válasza:
tényleg DirectX kell hozzá, nekem azóta sikerült. nem nagyon tudok más játékot, amit le lehetne tölteni. :)
2013. febr. 5. 15:45
 5/5 anonim válasza:
Hát,nekem sikerült letöltenem,van hasonlóság a pc és az online verzió között.A online-ban találkozhatsz másokkal,maga a játék angol,de rengeteg ott a magyar :) pl amiket nem lehetett a pc ben hogy itt tudsz grillezni,piknikezni,egyszerre 10 lovad lehet,és a feladatok előrehaladtával megnyílnak ujabb helyek a térképen,pl Goldenhills Valley,ami egy nagy térség,és ott ősz van.A játék nem ingyenes,csak az első 4 szinzig.onnan már fizetni kell rá.3 hétre,1 hónapra,3hónapra lehet,meg a lifetime ami 1 évig tart,de ezt nem tudom biztosan,mert páran azt irták hogy örökre.ha befizeted a riderséget,és lejár,akkor addig nem leszel rider amig ujra be nem fizeted.(aki fizet azt Star Ridernek hívják).Annyit még hogy aki rider,az kap ien rider pénzt(heti 100-at+ befizetéskor is kapsz,meg ha külön veszel)és abbol lehet venni a lovakat.Remélem segítettem az online verzió megismerésében.(Amúgy vannak ingyen rider napok ünnepekkor,olyankor aki nem rider,azt riderré teszik pár napra.)
2013. okt. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!