Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vélemények a Myaudio series 5...

Vélemények a Myaudio series 5 PLUS ról?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanok akik használnak ilyen típusú készűléket

2013. jan. 2. 20:35
 1/2 likvidál gyula válasza:

Mint minden myaudio termek ezek kozt sem fogsz talalni egy hibatlan darabot szerintem.

Nem a hibasat kell kifogni hanem olyat aminek nem log a a bele.

Maga a "marka" bovli.

Felejtsd el.

2013. febr. 1. 16:01
 2/2 anonim válasza:
100%
Szia, én ezt a telefont használom. (szeretem az ilyen hozzászólókat mint az előző.. csak gratulálni tudok, főleg hogy nem is ilyet használ.. bár...véleménye mindenkinek lehet) Lehet hogy sokan voltak, akik hibás terméket fogtak ki a myaudiótól.- Akkor én örülhetek, mert a telefon tökéletesen működik minden téren. Sokhelyen olvastam vétel előtt, hogy szétkapcsol hívás közben, halk a beszédhang maxon is, semmi ilyen probléma nem jelentkezett, tökéletesen használja a 2 simet,hibamentes a netezés, emailezés, videozás, hívás is rajta, a kamera nem fullos a 8mpx ellenére,de számomra elfogadható.Felbontás nem egy fullHD AMOLED:D. De ár-érték arányban teljesen megfelelő a készülék, mind kívül, mind belül. Csak ajánlani tudom ezt a készüléket. Semmilyen hátrányát nem tapasztaltam eddig. A gyári ajándék tok "flip case" nekem nagyon tetszik.2 akku, headset, memória kártya,utazó töltő+usb. Szerintem nincs ok a panaszra. (Hozzátenném, csak a márkafüggő beszólogatók miatt.,. akik lenézik a "NO NAME" márkákat.. az iphone5-ömet cseréltem le erre a telefonra, és nem bántam meg!!!!!!!!) - ez legalább nem néptelefon..mint az iphone es társai, amivel már a 12 éves kisiskolás is rohangászik......
2013. febr. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!