Hogyan tudnám összekötni a számítógépem a házimozi hangfalaival?
Annyit közöltél,hogy van egy számítógéped.Szerinted ennyiből meg tudja mondani valaki?
/Milyen gép,m.alaplap,m.csatlakozók vannak rajta stb./
De paraszt vagy előttemszóló!Igen én meg tudom mondani:
Nekem sincs semmiextra kimenet.ha van az 5.1-eden RCA bemenet meg a gépeden fülhallgató kimenet akkor már csak egy olyan kábel kell amine egyik vége RCA a márik 3,5-ös JACK dugós...Tescoba kb 1200Ft...már csak be kell állítani (legalábbis nekem be kelett hogy line azaz hogy a hangot az rca-nál küldje ki...igaz térhangzás nem lesz csak 2 csatornás de legalább szól :D
Korábban nekem Asus alaplapom volt.Annál a mikrofon bemenetet és a vonalbemenetet át lehetett kapcsolni kimenetté így a rendes kimenettel együtt 5.1 hangzás is megoldható volt.Ez persze komoly kábelrengeteget eredményez.Ha zenét hallgatsz és csak ritkán nézel 5.1 hangú filmet,akkor megfontolandó az előző válaszoló megoldása csak nem tudom,hogy iktatható így be a mélynyomó.
A HDMI egy olyan TV-vel lenne megoldás,aminek van ilyen bemenete./LCD,plazma/.Akkor a TV hangkimenetét kellene a házimozira csatlakoztatni.
A házimozid csatlakozóiról jó lenne egy fotó,mert még mindig nem világos,mik vannak rajta.RCA bemenet szerintem kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!