Ez hangkártya probléma lenne?
Figyelt kérdés
Ma reggel be akartam kapcsolni egy zenét. Van egy erősítőm amire rá van dugva két hangszóró illetve az erősítő rá van dugva a gépemre. Mikor bekapcsoltam az erősítőt fülsüketítő sípolást hallottam. Azt hittem hogy a mobilinternet zavarhatta be így azt is kihúztam is kipróbáltam úgy, de még úgy is sípol. Aztán azt hittem hogy az erősítővel van a gond szóval ki húztam és a gépbe bedugtam egy fülest, de sajnos még úgy is sípol. Aztán el akartam indítani egy zenét, de alapból már el se indítja. Mikor el akarom indítani le fagy, aztán végig pörgeti a zenét nagyon gyorsan és ennyi. Szóval nincs hang a gépemen magyarul. Mi lehet a gond? Hangkártya?? Vagy valami tönkre ment a gépembe? A válaszokat előre is köszönöm.2013. jan. 1. 09:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!