Minecraft 1.4.6-ra tudtok jó szervereket?
Figyelt kérdés
Kéne egy olyan szerver amin vannak pluginok, nincs lagg.. és nagy városok ahol lehetne telket rakni.. Tudtok jó szerókat ezzel kapcsolatban?2013. jan. 1. 09:34
1/7 anonim válasza:
Nekem van egy bukkitos, ha akarsz feljöhetsz videózni, redstone tutorialokat csinálni. Mennyi idős vagy? Ha kell privátban adok ip-t
2/7 anonim válasza:
Én csak hivatalost tudok.
Colos22-nek most nagyon jól fel lett javítva, sokkal kevesebb, szinte laggmentes. De a lagg a gépedtől függ XD
Multiplayerje nagyon jó, megcsinálod a tesztkérdéseket, és lehet telked. Hatalmas "városok" vannak!
Pluginok is vannak, nagyrészt magyarul.
3/7 anonim válasza:
Nekem is van egy bukkitos szeróm, épígethetsz rá, ha érdekel írj privátot
4/7 JoeCraftII válasza:
Egy jó Bukkit szerver. Kevés lagg, kedves adminok, Non.stop
Ha érdekel gyere fel Szerver neve: JoeCraft II
weboldal: www.joecraft1.webnode.hu
mindent megtalálsz rajta, De a szabályzatot olvasd el 2010-es vagy újabb word
5/7 A kérdező kommentje:
1. kommentelő: 15 éves vagyok, a többi kommentelőnek meg ígérem hogy felmegyek :DDD
2013. jan. 7. 19:54
6/7 anonim válasza:
Hollywoodcraft újra online!!! 178.248.200.34:25605
7/7 anonim válasza:
Nekem van egy bukkitos szerverem nem mindig megy de hamachis ip:25.155.220.246:25565 Hamachi: Azonosító:DrakCraft123456 jelszó:darkcraft A szerver nem mindig megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!