Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 2012 játékaira megfelel? Ha...

2012 játékaira megfelel? Ha nem mi nem? (adatok lent)

Figyelt kérdés

ASUS P5WD-E Premium alaplap.

INTEL Dualcore 2 x 2,8 GHz proci.

2 GB DDR2 RAM

1GB Zotac GeForce 9800 PCI-E vid

2012. dec. 31. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
őőő... semmi sem
2012. dec. 31. 23:55
 2/7 A kérdező kommentje:
-_- tudom, hogy nem erőmű de azért nem kéne hülyeségeket dumálni...
2013. jan. 1. 00:07
 3/7 Erikowertz ***** válasza:
(informatikus vagyok) itt minden attól függ hogy milyen játékot és milyen grafikai (low, medium, high) beállításon akarsz játszani. szerintem az alaplap nagyin jó, de processzort mindenféleképpen kéne másikat venned ha 2012 év játékaival szeretnél játszani én procinak ajánlom az intel i5-öst és memóriát kb 4GB meg kéne h legyen. a videókártya pedig jó, persze max mediumon fogja vinni a gameket. (ez is a beállításoktól függ) remélem segítettem :)
2013. jan. 1. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:
értem és ha nem cserélek egyenlőre procit akkor is elviszi mondjuk a far cry 3-at?
2013. jan. 1. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Erikowertz a core i5 nem megy bele a socket 775-os lapba.

A legjobb az alaplapcsere lenne,mert akkor utana tudod fejleszteni a gepet,ha egy kis penzed gyul.

Egy am3+ os vagy socket 1155-os foglalatu alaplapot vegyel.

Ha lapot cserelsz,akkor memoriat is kell,mert ez ddr2 es ddr3-as fog kelleni.

En azt ajanlom neked,hogy ha nincs tul sok penzed,akkor jobban jarsz AMD procival.Probald meg eladni a lapot,processzort,memoriat.

12k-ert mar kapsz jo am3+-os lapot,abba 23ezerert mar van phenom x4 965 vagy 24ezerert fx4100.

Az i5 jobb persze egy amd phenom x4,fx 4100-nal,de jatekhoz ezek is ugyan olyan jok,mivel itt mar a videokartya fog donteni,de az i5 sokkal dragabb is.

Ez az AMD proci is eleg egy jobb videokartyahoz is,ha a kesobbiekben azt is cserelnel, pl hd7850.

Szerintem ezeket vedd:

MSI 760GM-P21 -- 10k

4gb ddr3 ram -- 5-6k

AMD Phenom ii x4 965/945 --23k

HA sikerul a regi cuccokat eladni,akkor eleg olcson jossz ki,es lesz egy jo geped.A kesobbiekben meg lecsereled a videokartyat egy hd7850-re.Az mar minden jatekot elvezhetoen visz.

Milyen tapod van?

Lehet h azt is cserelni kene.

2013. jan. 1. 21:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg nem az enyem 30000ert aruljak es ugy gondoltam megveszem meger annyit? Erdemes megvenni?
2013. jan. 1. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Látom "informatikus"-nak mered nevezni magad, 0 hardver ismerettel.

S775 lap + i5, gratulálok.

Inkább azt vedd, amit egyel feljebb linkeltek.

2013. jan. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!