Userenv. Dll hiba. Mi lehet a gond?
A gépem nem tud bebootolni. Ezt a hiba üzenetet kapom állandóan.
A C:\Windows\system32\USERENV.dll nem Windows rendszerhez lett tervezve, vagy hibát tartalmaz.
Eddig minden ment rendesen. Tegnap elkezdett fagyogatni a rendszer. Ma pedig mar be sem tudom kapcsolni.
Mi lehet a gond? És hogyan tudnám orvosolni?
Windows 7 32 bites rendszerem van.
Köszi.
Mivel nem tud beBoot-olni ezért nem sokat tehetsz. Tedd be a telepítőlemezt és válaszd a javítást!
Próbáltad csökkentett módban?
Ha elindul:
Le kell cseréld a hibás fájlt. Először megpróbálnám :
Futtatásba: cmd
Parancssorba:
sfc /scannow
Ha nem sikerül be kell szerezd a hiányzó fájlt a hibásat átnevezni “Userenv.dll.old” ra a helyére bemásolni a jót.
Majd regisztrálni kell a rendszerben.futtat/cmd
“regsvr32 userenv.dll“
A telepítőlemezen meg kell legyen maga a fájl max annyi eltéréssel, hogy userenv.dll helyett userenv.dl_ t találsz amit át kell nevezz dll-re.
Találtam egy letöltő linket de a nyelvezete angol így nem biztos hogy jó
Csökkentett módban sem indul el. A telepítővel futtattam diagnosztikát, de mindent rendben talált.
Ha ujratelepitem a rendszert formázás nélkül, akkor megmaradnak a dokumentumokban a képeim?
Nem sajnos! Soha ne tárolj fontos dolgokat rendszermappában sőt partíción!
Esetleg valamilyen visszaállító programmal megoldható pl GetDataBackup for ntfs, de ne reménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!