HELP! Valaki, aki jártas a csatalakozók és kábelek terén segítene?
Figyelt kérdés
Van egy ELTA 8803 CLS típusú hangfal szettem, de sajnos nem tudom rákötni a PC-re. Itt egy link: [link] ehhez jó PC kábelt keresnék. Volt egy kábelem, amivel anno még működött, de sajnos elvezett az a kábel. Minden segítő válaszírónak hálás köszönet!:)2012. dec. 31. 10:37
1/6 anonim válasza:
Számítógépeden milyen kimenetek vannak?
2/6 anonim válasza:
Ezt RCA csatlakozónak hívják. Bármelyik elektronikával foglalkozó boltban kapsz jack RCA átalakítót és kábelt, vagy olyan kábelt aminek az egyik fele RCA a másik fele jack.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek ez jó? Ha nem küldene valaki egy képet, amin egy megfelelő kábel van? Köszönöm:)
2012. dec. 31. 17:33
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönömm, de nekem ahhoz kéne kábel, ami alá a képen "5.1 ch input" van írva. 9 tüskés és azt kéne valahogy a számítógéphez csatlakoztatni, máshogy nem működik.
2013. jan. 3. 22:03
6/6 Peti7 válasza:
Szerintem az a [link] lesz az,de nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!