Mért van az, hogy YOUTUBON nincs hang de ha a youtu linket kimásolom és beillesztem facebook-ra akkor van? További FURACSA info lent!
Figyelt kérdés
nincs hang Skypen ami a legfontosabb.. ha játszom akkor pl: focis játék: kommentátornak van hangja a közönségnek nincs.
ha egy kocsissal játszom egyáltalán nincs scak valami hümmögés.ha egy másikkal akkor teljesen van hang...tele van a tököm:( legalább a skype müködne...
VALAMI ÖTLET EMBEREK?? már lassan baltával fogom megjavitani ezt a sztykot
2012. dec. 30. 23:48
1/4 anonim válasza:
Ez sokaknak probléma, haveromnak is volt. Vettem neki egy új hangkártyát és utána minden rendben volt. 3000ft-CSILLAGOSÉG-ig lehet kapni hangkártyát de már egy teljesen új és olcsó is megteszi a dolgát.
3/4 A kérdező kommentje:
dehát van hang! csak sok helyen hümméges van helyette.De online tudok,indavideon tudok videozni.youtube,skype meg ilyen hülyeségek nem jók :(
2012. dec. 31. 12:53
4/4 anonim válasza:
1. vagyok. Én értem hogy mit mondasz, és a hangkártya az oka. vegyél egyet., azt is értem hogy van rajta hang de 1-2 helyen meg nincs. Ez megint a Hangkártya problémája. Tudom hogy nemakarsz most erre költeni, de akkor meg ne Youtube-ozz vagy Skype-olj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!