MSI Wind u100 Windows XP Home Edition SP3 probléma. Van megoldás? (Bővebben lent)
Sziasztok.
Vane gy MSI Win u100 -as Netbookom eredeti Windows XP Home Edition SP3 -al, de egyszer újra telepítettem, és eltünt a Windows, és akármilyen Windows Home Edition SP3 -at szedek le a serial -t nem fogadja el.
Ilyenkor mi a teendő? Ha írok az MSI nek, és leírom nekik a serial -t, vagy ne mtudom minek hívják, akkor adnak egy windows -t?
Előre is köszönöm a segítséget!
A netbook -okkal nem azt a Windows -t kapod, mint a kereskedelmi változatok, ezért nem fogadja el.
Ha kezdetektől fogva a recovery partícióról raktad volna újra, most nem kéne vele vesződni. (egyébként még mindig próbálkozhatsz azzal, ha nem vágtad gallyra a Windows CD -kkel).
A gyártó szerintem, elég drágán küldene neked Windows -t. Én nem foglalkoznék amúgy vele, hanem felraknék egy mennyiségi licences Pro -t és használnám azt. Igaz ez nem teljesen legális, de célravezetőbb.
Nekem bootoláskor nincs ilyen, ez baj?
És ezt vissza leht hozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!