Npdc kérdése:
Hogy futna az alábbi gépen a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
processzor: Intel Pentium Dual Core G860 3GHz, 2 mag, 3MB cache
memória: Kingston 4GB DDR3
grafika: nVidia GeForce GT 610 2GB DDR3
2012. dec. 29. 11:05
2/5 anonim válasza:
Szerintem biztos megy jo gepnek tunik
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom, csak az a baj, hogy nem vagyok valami számítógépzseni ( már ha ehhez zseninek kell lenni )
ergo: Nem tudom pontosan, hogy melyik processzor erősebb, melyik gyengébb.
Ha esetleg valami listával megtudnátok dobni, vagy csak szimplán leírnátok, hogy körülbelül mire számíthatok azt megköszönném.
2012. dec. 29. 11:23
4/5 anonim válasza:
Az a GT610 az főleg gyenge, ha ez egy játékos gép lesz a 2GB videomemória meg csak dísznek van rajta. Prociból szerintem elmegy a G860 is, de nyilván egy i3 jobb lenne, bár én inkább videokártyára áldoznék többet. A BF3 így is elfutna rajta kisebb felbontáson és alacsonyabb grafikán, de ha játékosabb gépet szeretnél, akkor legalább egy HD6670 vagy 7750 szintű kari jó lenne bele (1GB videomemóriás bőven elég, de az GDDR5 legyen).
5/5 anonim válasza:
dual core kevés hozzá főleg pentiumból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!