Körülbelül mennyiért tudnám eladni ezt a számítógépet?
Figyelt kérdés
Paraméterek :
ha nem pontos sry, csak nem otthonról írok.
- ASUS M2N SLI Alaplap ( csak ddr2-ig támogat )
- PCIe Geforce 9800 GT 512 DDR2 RAM
- 2 GB DDR2 Geil ram
- 2 magos, AMD Athlon X2 2.5 GHz processzor
- 600 Wattos Levicom jobb fajta táp, és egy jobb fajta ledes, plusz kijelzős, plexis plusz ventilátoros ház, amelynek a neve most nem jut szembe.
Előre is köszönöm a segítséget !
2012. dec. 26. 19:28
11/14 anonim válasza:
Ha játszani akarsz, akkor minimum egy Radeon HD7750-re spórolj egy kis pénzt.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi !
ATI-ért nem voltam oda soha, nem is volt még, Geforce közül ami ennek megfelelője mit tudsz ajánlani ? :)
2012. dec. 28. 18:08
13/14 anonim válasza:
Mondjuk egy GTX650, de annak az árából egy HD7770-es Radeont is kaphatsz, ami lényegesen jobb. Régebben én sem voltam oda az AMD kártyáiért, de mostanában sokkal jobb az ár/érték arányuk, mint az nVidiáknak.
Tanulmányozd át ezt a grafikont: [link]
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, e táblázat után, már lehet más szemmel nézek az ATI-kra :D a catalyst-jaival szenvedtem meg mindig ...
2012. dec. 28. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!