Milyen jó Androidos telefon való egy tiz éves lánynak? Gondoltam a Samsung Galaxy SIII minire. Az jó lenne?
elso valaszolo:nem azt kerdeztem hogy mit vegyek neki
masodik:mert sokkal erettebb a koranal az ertelmi szintje mar kb. 16 ev koruli tarsainal tart.kap zsebpenzt is,ebbol minden honapban rakott le penzt,hogy majd akar maganak venni egy telefont,eleg reg ota gyujtogeti,mar csak egy ezrest kellene hozza tegyek.
Dehát ennyi erővel simán vegyetek neki SIII-at.Miért minit?
A jó androidos telefon az szubjektív
Kinek mi a jó,-,
nem akarok senkit megbántani.
De az hogy valaki érettebb a koránál az nem azt jelenti hogy ért is a telefonokhoz!
Ma egész nap az oldalt nézegettem és olyan kezdő hibákat ejtenek a felhasználók hogy csak nézek ki a fejemből.
18-25 év közöttiek.Szerintem Először vegyél neki valami olcsóbb androidos telót amit úgymond nem nagy anyagi mínusz ha ne agy isten esetleg ellopnak vagy esetleg elnyomogatja. Ha azon megtanulja használni utána lehet jobbat.
utolso:nem rossz otlet,lehet ez lesz
a telefonokkal biztos tud banni,mert 7 eves kora ota van telefonja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!