Ferencvaros kérdése:
Vettem egy nokia lumia 800 és nem tudom rá tölteni a játékokat mert öszekötöm a számitogéppel és felmegyek a xboxlive.com-ra és azt irja hogy nincs regisztrált eszköz, ezt hogy tudnám regiszrálni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 10:44
2/10 anonim válasza:
Kell hozzá egy Windows Live ID, de számítógépen keresztül nem lehet programokat letölteni, a telefonról belépsz a piactérre és onnan telepíthetsz appot-internet elérés kell hozzá.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Kérdésed van írj.
5/10 A kérdező kommentje:
A telefonon meg azt irja hogy az életkor alapján számitogéprol kell rá rakni,nem nem pc játékot akartam rá rakni!.
2012. dec. 27. 10:26
6/10 A kérdező kommentje:
Aki esetleg tud segiteni az legyenszives segiteni , mert nagyon szukségem lenne rá
2012. dec. 29. 17:53
7/10 anonim válasza:
Ne haragudj,de nem értem.Segítenék én,de nem tudom mi a baj pontosan,de ahogy látom más se.Windows Live regisztráció megvan?A telefonon is bejelentkeztél a Live-ba?(beállítások,e-mail fiókok,Windows Live)Zune rajta van a gépeden?Zune legyen lerakva a tálcára miközben,a netes áruházból húzod le a játékot,persze ott is be kell jelentkezned.Innen próbálsz játékot leszedni?: [link]
Ja,hogy bankkártyás fizetőst akarsz leszedni kiskorúként?,vagy-vagy nem értem.Írd már le pontosan,hol a gubanc.Mi történik mikor ezek megvannak,és a Store weboldaláról akarsz egy játékot leszedni?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget de már jo lett csak visza kellet álitanom az eredeti állapototot és ujra be kellet jelentkeznem a xbox live ra és minden jo lett.
2012. dec. 30. 10:43
9/10 anonim válasza:
tolcsd le a zune for nokia lumia 800 nekem a 610 esnel bevalt
10/10 nagy mááté válasza:
Legelején nekem is ez volt a baj, de valahogyan megoldottam:-P bocs ha nemtudok segiteni :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!