Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows-t fogok telepiteni...

Windows-t fogok telepiteni pénzért . Mennyi pénzt kérhetek érte?

Figyelt kérdés
Zsebpénzem nincsen ezért eldöntöttem hogy Windows-t fogok rakni pénzért ! Az lenne a kérdésem hogy mennyi pénzt kérhetek érte ?

2012. dec. 25. 20:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Windows-t
2012. dec. 25. 20:56
 12/23 A kérdező kommentje:
6-szor
2012. dec. 25. 21:01
 13/23 lindmayer ***** válasza:

én?

már vagy százszor

de ebből 101-szer az iskolában virtuális környezetben XD

félretéve a viccet, csak akkor vágj bele ha már a kisujjadon megy egy windows rendszer telepítése(nem csak az operációs rendszer, hanem az alap programok, adatmentés-visszaállítás, driverek telepítése, driverek keresése)

2012. dec. 25. 21:03
 14/23 lindmayer ***** válasza:
hát az elég karcsú
2012. dec. 25. 21:04
 15/23 anonim ***** válasza:

A 6 alkalomból hányszor nem a te hibádból kellett újrarakni?

Más gépét elcseszni 1200 forintért elég vakmerőség.

2012. dec. 25. 21:07
 16/23 A kérdező kommentje:
Windows xp-t , 7-t és 8-t is telepítettem már , az adatmentés 2 partició esetén megy , hogyha csak egyven arra van 2x 4gb stickem és veszem egy 16 gb nagyságut is . Xp-re van egy xp driver megapack , a 7 meg a 8 meg sokat felismer , amit nem pedig azt megtudom keresni én magam ...
2012. dec. 25. 21:09
 17/23 A kérdező kommentje:
6 alakomból négy a sajáton volt , azért kellett mert már fél éve fent volt és a használók meg nemfigyeltek oda hogy mit telepítenek ....
2012. dec. 25. 21:11
 18/23 A kérdező kommentje:
a sajátomból meg próbálgattam az operációs rendszereket , hogy melyik jön be .. kipróbáltam az xp-t a 7-t és a 8 -t és végül a 7-nél döntöttem
2012. dec. 25. 21:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ehh ez elég gáz :D

Már bocs, de nekem a 7 a szimpibb hozzáállásod is úgy sz.r ahogy van!

Attól, hogy a te gépedeb a mittudom én windows 7 home premium jó, másik gépen nem feltétlen lesz jó.

Nekem pl felmernél tenni win 7 pro 64biten kívül mást agyon vernélek :D Ráadásul az eredetimen kívül!

másik:

"Az operációs rendszer nem eredeti szóval nem hinném hogy annyit kérhetek érte"

Ezesetben törvényt sértesz, amivel alapvetően senki nem foglalkozna, de mivel ide kiírtad kérdésben, sőt leírtad mennyit fogsz érte kérni, erről az oldalról meg köztudott, hogy....hmmm :D hát innen szép nyerni!

Szerintem ezt a zsebpénz kereseti módszert inkább hanyagold. Csúnyán járhatsz a végén és azt nem szeretnéd, szerintem.

Hidd el, én jót akarok!

2012. dec. 25. 22:18
 20/23 anonim ***** válasza:

Kemény hatszor csináltad, és pénzt akarsz kérni érte? -.-' Ráadásul nem eredeti szoftverrel dolgoznál?

Ezek után meg sem merem kérdezni, hogy valójában mennyit értesz a számítógépekhez úgy összességében.

Keress inkább egy diákmelós céget, és válassz ott valamilyen munkát.

Arra a kérdésre, hogy mennyi pénzt kérhetsz érte, a válaszom az, hogy semmit.

Arra a fel nem tett kérdésre, hogy mennyit kaphatsz érte: akár 2 évet is, ha jól tudom, kb. annyiért futnak az ilyen infós törvénysértések.

2013. jan. 2. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!