Windows-t fogok telepiteni pénzért . Mennyi pénzt kérhetek érte?
én?
már vagy százszor
de ebből 101-szer az iskolában virtuális környezetben XD
félretéve a viccet, csak akkor vágj bele ha már a kisujjadon megy egy windows rendszer telepítése(nem csak az operációs rendszer, hanem az alap programok, adatmentés-visszaállítás, driverek telepítése, driverek keresése)
A 6 alkalomból hányszor nem a te hibádból kellett újrarakni?
Más gépét elcseszni 1200 forintért elég vakmerőség.
Ehh ez elég gáz :D
Már bocs, de nekem a 7 a szimpibb hozzáállásod is úgy sz.r ahogy van!
Attól, hogy a te gépedeb a mittudom én windows 7 home premium jó, másik gépen nem feltétlen lesz jó.
Nekem pl felmernél tenni win 7 pro 64biten kívül mást agyon vernélek :D Ráadásul az eredetimen kívül!
másik:
"Az operációs rendszer nem eredeti szóval nem hinném hogy annyit kérhetek érte"
Ezesetben törvényt sértesz, amivel alapvetően senki nem foglalkozna, de mivel ide kiírtad kérdésben, sőt leírtad mennyit fogsz érte kérni, erről az oldalról meg köztudott, hogy....hmmm :D hát innen szép nyerni!
Szerintem ezt a zsebpénz kereseti módszert inkább hanyagold. Csúnyán járhatsz a végén és azt nem szeretnéd, szerintem.
Hidd el, én jót akarok!
Kemény hatszor csináltad, és pénzt akarsz kérni érte? -.-' Ráadásul nem eredeti szoftverrel dolgoznál?
Ezek után meg sem merem kérdezni, hogy valójában mennyit értesz a számítógépekhez úgy összességében.
Keress inkább egy diákmelós céget, és válassz ott valamilyen munkát.
Arra a kérdésre, hogy mennyi pénzt kérhetsz érte, a válaszom az, hogy semmit.
Arra a fel nem tett kérdésre, hogy mennyit kaphatsz érte: akár 2 évet is, ha jól tudom, kb. annyiért futnak az ilyen infós törvénysértések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!