Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számitógép 200. 000FT-ért?

Számitógép 200. 000FT-ért?

Figyelt kérdés

Játék célra főként.

Ajánlásokat hogy milyet érdemes venni a Compo group honlapjáról. [link] (ez a bolt van a közelemben nem szeretek neten rendelni)

pl milyen alaplapot érdemes venni bele milyen processzort stb.

kikötések: a lehető legolcsóbban jöjön ki, tehát a a 200.000ft ne lépje túl. Nem kell i7es processzor bele csak menjenek a játékok szaggatás nélkül. (bf3,diablo3,wow)

-merevlemez: 1Tb

-grafikus kártya, CD/DVD lejátszó, Hangfal, egér billentyűzet, gépház nem kell

- monitor is kell (LCD, 20inch körüli átmérövelű

a processzor mérete+ram+alaplap paszoljon egymáshoz és jól működjenek eggyütt

! az alaplapon legyen PCI 16x port a grafikus kártyámnak

elöre is köszönöm :)

2012. dec. 25. 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd nem ismerem ezt az üzletet így de akkor jársz a legjobban ha bemész oda elmondod hogy mit szeretnél és majd ők adnak egy ajánlatot hogy milyen vasat tudnának összerakni neked. Most itt irogathatunk neked mindenféle alaplapot, processzort meg mindent, és egy árat is hogy kb mennyiből jönne ki, de érdemes az üzletben megbeszélned az eladókkal mert nekik mégis több tapasztalatuk van hozzá, lehet hogy olcsóbban is összetudnak neked rakni egy pöpec kis gépet amit később tuningolhatsz is ami már lassú lesz. Meg az a baj a PC-kel én már rájöttem jó pár év alatt hogy maximum 2 évig lesz jó a játékokra utána már fejlesztésre szorulnak sajnos. Én javaslom hogy gondolkozz el azon hogy konzolba ruházol bele inkább. Olcsóbb is jobb is mert fixek bármelyik játék megy rajta pöccre ha kiadják rá, és mivel jönnek hamarosan a nextgenek pár évig még biztos adnak ki rá játékokat mert még drágábbak lesznek az új gépek, meg ameddig lehet kiadják a régebbiekre is hogy elbírják még adni, ne legyen anyagi veszteségük.

Én csak tippet adtam de agyalj ezen is én szerintem.

2012. dec. 25. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!