Mik azok amiket semmiképp nem szabad leállítani a windows feladatkezelőben?
Figyelt kérdés
Iszonyat lassú a gépem és már mindent csináltam vele, töröltem a nagyobb programokat amik a helyet foglalták, meg töredezettségmentesítettem meg mindenféle. Most már csak arra jutottam hogy leállítgatok feleslegesen futó programokat a feladatkezelőben. De mi az amit nem szabad leállítani mert kell a gép alap működéséhez? Olyan fura nevek vannak hogy nem tudom mi az ami elengedhetetlen, meg nem is nagyon értek ezekhez. Volt hogy leállítottam valamit aztán eltűnt minden az asztalról, nem is tudtam kezdeni semmit a géppel csak újraindítani. Ezért érdekelne mi az amit semmiképp nem szabad leállítani ott?2012. dec. 25. 09:35
1/4 anonim válasza:
amit a User futtat azt lelőheted bátran. Bár explorer.exe-t nem feltétlen javasolt. System-esekhez ne nyúlj hozzá az a lényeg. (Bár lehet, hogy nem is engedi azokat lelőni.)
Ajánlanám neked a CCleanert, Defragglert és a Soluto nevű programot. Nekem ezek az 4 perces startupból 1:40-eset csináltak. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
Ccleaner-em van
De azon belül kell valami külön beállítást csinálni ami így csökkenti a futó programok mennyiségét indításkor?
2012. dec. 25. 15:00
3/4 anonim válasza:
Soluto pont ezt csinálja. Vagyis te választod ki, hogy mik induljanak mik ne.
4/4 A kérdező kommentje:
ok, az tökjó, köszi
2012. dec. 25. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!