MinerCena kérdése:
Ps2 rossz lett vagy nem tudom hogyan bírnám megcsinálni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nem birok semmit rá menteni vagy betölteni vagy a ps2 rossz hogy nem tudja beolvasni vagy a memoria kártya!
Ezt írja ki ha valamit elakarok menteni::
[Memory card slot 1]
Save failed!
Dara nay be corrupted.
Check the Memory Card (PS2)
and try again
Szerelőhöz vittem de nem bírja meg csinálni!!
2012. dec. 24. 08:22
1/7 anonim válasza:
Sehogy. A szerelő valszeg érti a szakmáját és nem tudta megcsinálni. Te itt kérdezel, akkor BIZTOS, hogy nem fogod tudni megcsinálni. Vegyél egy használtat!
2/7 anonim válasza:
Szia!Ha tudsz angolul itt találhatsz rá megoldást vagy fordítsd le googléval.
4/7 anonim válasza:
Próbáld a másik kártyaolvasóba tenni a kártyát! :D
5/7 A kérdező kommentje:
valaki felvesz skyp-on és meg bírná csinálni?
2012. dec. 25. 15:54
6/7 anonim válasza:
Aki felveszi vegyen már fel engem is! Megnézném, ahogy Skype-on keresztül csavaroz v. forraszt az illető! :D
/palmface
7/7 anonim válasza:
Keresd ezt a progit mckiller ird ki cd re futatása egy már meglévö chipelt vagy flash kártyás gépel történik ott válaszd ki azt a slotot amibe a rossz kártya van talán helyre hozza én a gagyi utángyártotakon használom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!