Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj, miért nem...

Mi lehet a baj, miért nem telepíti fel a gépem az alaplapot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy: Elvitem szervízbe a gépem ott win xp-t tetek fel de megkaptam az alaplapi telepítőt de kelletek progik meg suliba is win7 et használunk. Ezért feltetem a windows 7 ultimate 64-bites verzióját akkor még feltudtam tenni mindent frankón csak voltak játékok amihez az xp kellet ezért a google-ban utána olvastam hogy lehet ezt megoldani találtam rá egy olyat hoogy a win 7 egy ablakban fut az xp. Na ez full virusos volt ujra tettem a gépemet leformáztam a winyot ujjraparticiozatm minden most pedig nem megy fel rá az alaplapi telepítőm mindíg ezt a hibakódót irja ki " nem támogattot ez a verzió " mit tegyek hogy feltudjam tennni az alaplapi drivert ez egyébként asus a8v-mx-es alaplap ha esetleg valaki tudna rá válszt esetleg segíteni is ,hogy a problémát mihamarabb kiküszöböljem az irjon. Elöre is köszönöm :D

2012. dec. 23. 19:32
 1/3 A kérdező kommentje:
JAh és azt ki is felejtettem hogy a videoókártyát sem teszi fel.
2012. dec. 23. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
szedd le a drivereket netről
2012. dec. 23. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:
nincs fent probáltam ha sikerült volna nem teszek fel kérdést
2012. dec. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!