Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok mondani olyan honlapot,...

Shadow087 kérdése:

Tudtok mondani olyan honlapot, ahol teljesítmény szerint lehet összeállítani egy PC-t?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy miután összeállítottam egy PC-t, akkor a végén kiírja, hogy hány WATT-os tápegységre van szükség?

2012. dec. 23. 19:06
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

némely tápgyártónak van ilyen pl. Corsair

honlapján megkeresed ha érdekel

viszonlag ezek elfogadhatók de nem 100% ig megbizhatók

igy jobb magadnak utána járni

van e extra fogyasztású hardver a gépedben

alap fö fogasztók a videokártya és a processzor

a többi hardver elenyészöen fogaszt vagyis ha összesen rájuk 50W számolsz már az is sok

ez a memória, alaplap, merevlemez, optikai meghajtó

és ventik meg ledek sem fogyasztnak sokat

amgy is legtöbb különleges hardver nicsn fent iylen számolos oldalakon igy neked kell ugyis gáyrtó holnapján megnézni azt is vagy egy tesztben

amugy ilyen külsö Watt számolós oldalak pedig nagyon nem megbizhatók

.

amugy pedig magában hogy megtudtad hogy 400 vagy 500 Watt os táp kel gépedhez még nem sokra mész vele mivel ha nemtudod miyeln féle tápot vegyél akkor veszel valami alsókategóriás veszélyes tápot...

vagyis érdemesebb rákérdezned itt vagy más forumon pl. prohardver

hogy gépedhez miylen tápot ajánlanak pontoan

amugy a legtöbb átlagos géphez (ami akár full hd ultra mai játszadozáshoz is jó) 400-500W os táp kell maximum "csak"

de ez nem árt ha elfogadható minöségü

ami ugy 10ezernél kezdödik (ez nem azt jelenti hogy minden 10ezernél drágább táp már jó is!)

töröltem a krédést listmáról

szia

2012. dec. 23. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Esetleg tudsz segíteni? Illetve tanácsot adni?

A gépem paraméterei.

Proci: Intel Core 2 Duo E6700 2x 2.7 GHZ

Memória: 6 GB DDR2

Winchester: 250 GB Sata

Videókártya: Sapphire Radeon HD 4870 1 GB

Optikai meghajtó: Philips Dual-Layer DVD író

Tápegység: Hewlett-Packard 460 WATT, vagyis szerintem nem a legerősebb ehhez a konfighoz.

A videókártya egyébként most egy Geforce 7800GT, mert a jelenlegi táp, sajna úgy fest, nem bírja a HD 4870 -est.

2012. dec. 23. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Khhmmmmm:

[link]

2013. jan. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!